Podanie - VerSiX - Odrzucone.
Podanie - VerSiX - Odrzucone.
1. mój nick - vsx/VerSiX
2. Wiek - Mam skończone 17 , w grudniu będzie 18
3. Czas gry w CoD4 - to zależy od dnia ale na godziny wieczorne spokojnie
4. Doświadczenie : 2,5 roku w tą grę , miewam lepsze jak i grosze dni , teamy z tych bardziej znanych to sco-gaming , hellgame.pl , fs.eu , gamesoul i dalej nie pamiętam no i oczywiście wy .
5. Nick XFire : barteq1234
6. Czy posiadasz oryginalną grę - Jasne że tak nigdzie nie banowany key .
Ze swojej strony chciał bym dodać tyle że fajnie mi sie z wami grało a teraz gdy byście mnie przyjęli definitywnie chcę grać scopem , ew czasem aku . Polsca scena cod4 i tak już upadła i chcę już zostać u was . Mam nadzieje że się zgodzicie , jeśli nie to trudno , poszukam swoich sił gdzie indziej . 3majcie sie .
2. Wiek - Mam skończone 17 , w grudniu będzie 18
3. Czas gry w CoD4 - to zależy od dnia ale na godziny wieczorne spokojnie
4. Doświadczenie : 2,5 roku w tą grę , miewam lepsze jak i grosze dni , teamy z tych bardziej znanych to sco-gaming , hellgame.pl , fs.eu , gamesoul i dalej nie pamiętam no i oczywiście wy .
5. Nick XFire : barteq1234
6. Czy posiadasz oryginalną grę - Jasne że tak nigdzie nie banowany key .
Ze swojej strony chciał bym dodać tyle że fajnie mi sie z wami grało a teraz gdy byście mnie przyjęli definitywnie chcę grać scopem , ew czasem aku . Polsca scena cod4 i tak już upadła i chcę już zostać u was . Mam nadzieje że się zgodzicie , jeśli nie to trudno , poszukam swoich sił gdzie indziej . 3majcie sie .
Re: VerSiX egen
Widzę, że szykuje nam się tu jakaś seria powrotów
Postaramy się jak najszybciej ogarnąć to podanie
Postaramy się jak najszybciej ogarnąć to podanie
ołęłaęł. nie mam nic do bartka1234, jak dla mnie nie ma powodow by go nie przyjmowac
powodzenia :*
powodzenia :*
Z mojej strony tyle ze fajnie mi sie z wami grało , jeśli ten team w którym teraz jestem padnie to dołączam do was na stałe i gram z wami all day all night . Dam jeszcze znać . 3majcie sie koxy .
Mi się tylko wydaje, czy odkąd złożyłeś podanie ani razu Cie u nas na TSie nie widziałem?
Składamy ekipe na nowy sezon CG, więc się śpiesz z aktywnością
Przypominam, że osatnimi czasy można nas spotkać na 2 różnych TSach co troche utrudnia złapanie nas, ale wszystko jest opisane na stronie http://www.yenclan.pl/teamspeak, więc dla chcącego nic trudnego
Składamy ekipe na nowy sezon CG, więc się śpiesz z aktywnością
Przypominam, że osatnimi czasy można nas spotkać na 2 różnych TSach co troche utrudnia złapanie nas, ale wszystko jest opisane na stronie http://www.yenclan.pl/teamspeak, więc dla chcącego nic trudnego
spiesz*, a nie "śpiesZ" difajner, moronie.
Jak już kogoś wyzywasz od moronów to się wysil i sprawdź czy masz rację.
śpieszyć, spieszyć
1. «szybko iść lub jechać dokądś»
2. «zrobić coś tak szybko, jak to jest możliwe»
spieszyć «uczynić kogoś pieszym, każąc mu zsiąść z konia lub wysiąść z pojazdu mechanicznego»
Więc może zejdź z konia bo Ci chyba szkodzi, moronie
śpieszyć, spieszyć
1. «szybko iść lub jechać dokądś»
2. «zrobić coś tak szybko, jak to jest możliwe»
spieszyć «uczynić kogoś pieszym, każąc mu zsiąść z konia lub wysiąść z pojazdu mechanicznego»
Więc może zejdź z konia bo Ci chyba szkodzi, moronie
Fakt, że zajrzysz do jakiegoś słownika w internetach nie czyni Cię automatycznie polonistą Miśku :* a forma śpieszyć jak była, tak dalej jest niepoprawna.
Kto to charles i w co gra? ? Zbanujcie typa i tyle .
Charles to przedstawiciel bardzo licznej grupy społecznej, czyli plebsu. Próbuje on zaistnieć w społeczeństwie, jednak wychodzi mu to kiepsko. Banować go nie trzeba, ponieważ jego głupota może być niebezpieczna tylko dla niego.