Rekrutacja - F3ar3K - Odrzucone.
Rekrutacja - F3ar3K - Odrzucone.
Skoro rekrutacja aktywna - można spróbować ^^
1. Swój nick - Fearek
2. Wiek - 20 wskoczy w tym roku xD
3. czas gry w CoD4 - około 2 lat
4. Niestety brak - wolny strzelec na Yen , trochę utopia servery
5. Nick f3ar3k
6.Posiadam oryginalną grę .
Szybko się uczę ^^ a na Yen spędzam trochę czasu wiec jak coś mogę spróbować ^^ Nie kampię , idzie mi w miarę dobrze ^^ Więc czas start xD
1. Swój nick - Fearek
2. Wiek - 20 wskoczy w tym roku xD
3. czas gry w CoD4 - około 2 lat
4. Niestety brak - wolny strzelec na Yen , trochę utopia servery
5. Nick f3ar3k
6.Posiadam oryginalną grę .
Szybko się uczę ^^ a na Yen spędzam trochę czasu wiec jak coś mogę spróbować ^^ Nie kampię , idzie mi w miarę dobrze ^^ Więc czas start xD
Re: Rekrutacja - F3ar3K
trzymam za Ciebie kciuki
Mam prośbę - jeżeli będzie aktywny na forum Maciej89 to czy mógłby się ze mną skontaktować priv ? Na profilu klanu all jest podane ;]
Z góry THX ;]
Z góry THX ;]
masz sprawe na priv to pisz na priv a nie walisz do mnie w formie bezosobowej w jakimś poście na forum odnośnie zrekrutowania Twojej osoby xD
Jak będziemy wiedzieć czy nas sprawdzacie albo czy wogólę mamy szanse na przyjecie nas do klanu?
Sprawdzenie będzie polegało na zagraniu mixa/treningu z ludźmi odpowiedzialnymi za testy "nowych", czytaj: `'oVned, Mastema, Myster, Immortal. Zostaniesz o tym dokładnie poinformowany kiedy odbywa się sprawdzenie.
A jeśli chodzi o Twoją osobę, to jest zastrzeżenie ze względu na to, że wywala Cię z TS, co znacznie utrudnia grę. Nie mówię, że to Twoja wina, ale problem jest.
A jeśli chodzi o Twoją osobę, to jest zastrzeżenie ze względu na to, że wywala Cię z TS, co znacznie utrudnia grę. Nie mówię, że to Twoja wina, ale problem jest.
Fred to ułom, nie słuchaj go. Kłamie.
Sprawdzenie polega na tym, kto najdłużej wytrzyma nie pisząc na forum posta - "kiedy się dowiemy jak i kiedy będziemy sprawdzenia". Ci co wytrzymają najdłużej wygrywają kosz wafli.
Przykro mi oblałeś.
Sprawdzenie polega na tym, kto najdłużej wytrzyma nie pisząc na forum posta - "kiedy się dowiemy jak i kiedy będziemy sprawdzenia". Ci co wytrzymają najdłużej wygrywają kosz wafli.
Przykro mi oblałeś.
jakis czas temu gralismy trening na naszej 4. gdy obserwowalem cie w grze mysle ze jeszcze sporo ci brakuje do tego czego szukamy. podziekowal
dobra zmiana planow.
Maciej89:
Witam,
jako że zebrało się Was 5 przygotujcie się na mecz sprawdzający z nami. Jeśli potrzebujecie serwer do treningów zapraszam na naszą #3, na TSie również znajdzie się wolny kanał, żebyście mogli się porozumiewać.
Zobaczymy jak sobie radzicie i podejmiemy jakąś decyzję.
Maciej89:
Witam,
jako że zebrało się Was 5 przygotujcie się na mecz sprawdzający z nami. Jeśli potrzebujecie serwer do treningów zapraszam na naszą #3, na TSie również znajdzie się wolny kanał, żebyście mogli się porozumiewać.
Zobaczymy jak sobie radzicie i podejmiemy jakąś decyzję.