Fast-Plant
Fast-Plant
1. Fast-Plant
2. SD, PromodLive 2.04 MR10
3. 4 lub 5
4. 2 z 6 podstawowych (crash, strike, backlot, vacant, crossfire lub citystreets)
5. Najlepiej teraz, ewentualnie jutro wieczorem
6. FF On! Zero puaczu.
7. xfire: torqes
GL!
2. SD, PromodLive 2.04 MR10
3. 4 lub 5
4. 2 z 6 podstawowych (crash, strike, backlot, vacant, crossfire lub citystreets)
5. Najlepiej teraz, ewentualnie jutro wieczorem
6. FF On! Zero puaczu.
7. xfire: torqes
GL!
Re: Fast-Plant
a widziałeś kiedyś MR10 na promodzie z wyłączonym FF?
na teraz nie mamy składu, dam znać jak z jutrem
na teraz nie mamy składu, dam znać jak z jutrem
elo spoko pewnie zagramy ale jutro wieczorem. co do godzinki to jeszcze sie dogadamy
A co tu pisze? Stosuję się do waszych poleceń...6. Dodatkowe informacje / zasady. Gdy chcesz dodatkowe zmiany typu włączony FriendlyFire lub inne dopisz to!
A czy widziałeś normalnych ludzi grających mixy/pcw/cb na hardcorze?a widziałeś kiedyś MR10 na promodzie z wyłączonym FF?
Owszem, ja widziałem. Hardcore to normalny tryb gry. Moim zdaniem najlepszy.torques pisze:A czy widziałeś normalnych ludzi grających mixy/pcw/cb na hardcorze?
Pytałem o normalnych ludzi... to gramy dzisiaj?Owszem, ja widziałem. Hardcore to normalny tryb gry. Moim zdaniem najlepszy.
Przyszedłeś tu obrażać ludzi dlatego że lubią HC czy umawiać się na spara?
O której chcecie grać?
O której chcecie grać?
- The Motivator
OMG kolejny fanboy na punktcie pro(fart)moda
A tak poza tym troche wiecej kultury bo nie wypada uwazac kogos po jednym poscie za osobe nienormalna
A tak poza tym troche wiecej kultury bo nie wypada uwazac kogos po jednym poscie za osobe nienormalna
Napiszcie na Xf HardCorowe ogarniacze, bo to forum to o dupę rozbić. 2 osoby online/h. Czekam..
- The Motivator
no to szczekaj sobie dalej
A o dupe to moge ciebie rozbic
Nie podoba ci sie cos to nie pisz i tyle
A o dupe to moge ciebie rozbic
Nie podoba ci sie cos to nie pisz i tyle