Widzę że nikt nie chciał pochwalić się swoim hobby. Więc zrobię to jako pierwszy.
Piłka nożna to moja pasją uwielbiam w nią grać mimo wielu poważnych (złamana noga , zerwane wiązadła krzyżowe, uszkodzona łąkotka) i mniej poważnych kontuzji (zbicia, stłuczenia, otarcia). Nikt mi jej jak na razie z głowy nie wybił:D .
Mamy swoją drużynę baaardzo amatorską. Na razie bez osiągnięć ale w końcu może coś się uda kiedyś wygrać.
Gramy na różnych nawierzchniach parkiet, sztuczna trawa albo prawdziwa murawa.
Jeżeli masz chęci , kilku znajomych i jesteś z okolicy Poznania możemy rozegrać jakiś sparing.
Piłka nożna
Re: Piłka nożna
ja gram w noge, ale to typowa amatorka -> wf na uczelni. Fredjii dobrze na bramce stoi Ja jestem chetny na sparingi w okolicach Warszawy. Preferowana murawa, ewentualnie tartan.
Ja wam mogę zaproponować sparing z moją drużyną^^MKS Varsovia Warszawa moze uda wam się strzelić bramkę:*
Maniak pewnie tak ale zawsze uważałem że powinno się grać przeciw lepszym , bo co to za przyjemność pokonać słabszego
Qbcia może kiedyś troszeczkę daleko do tej stolicy
Qbcia może kiedyś troszeczkę daleko do tej stolicy
Zawsze można nie wychodzić z domu tylko dwa kroki od kompa i poćwiczyć Skalpel z Chodakowską