Podanie - maul - Przyjęte.
- burakishow
Podanie - maul - Przyjęte.
Witam uprzejmie moi drodzy przyjaciele!
Ostatnio trzeba by było być ślepym, by nie zauważyć jak prężnie funkcjonuje wasza organizacja! Pniecie się po drzewie kariery w zastraszającym tempie, coraz to lepsi przeciwnicy nie sprawiają wam żadnych problemów, jesteście jak sekta, która zbiera utalentowanych graczy i robi z nich profesjonalistów, dlatego też pragnę złożyć podanie.
1. maul
2. 20 lat.
3. 1 dzień, dopiero ściągnąłem. Wcześniej 3 lata grałem w singleplayera.
4. YENClan Academy, Lazupatoja.
5. Nie znam się na takich zaawansowanych programach.
6. Posiadam
Dziękuję uprzejmie za czas spędzony na czytanie mojej aplikacji, liczę, że pozwolicie mi dołączyć do swych zwartych i ambitnych szeregów!
Pozdrawiam!
Ostatnio trzeba by było być ślepym, by nie zauważyć jak prężnie funkcjonuje wasza organizacja! Pniecie się po drzewie kariery w zastraszającym tempie, coraz to lepsi przeciwnicy nie sprawiają wam żadnych problemów, jesteście jak sekta, która zbiera utalentowanych graczy i robi z nich profesjonalistów, dlatego też pragnę złożyć podanie.
1. maul
2. 20 lat.
3. 1 dzień, dopiero ściągnąłem. Wcześniej 3 lata grałem w singleplayera.
4. YENClan Academy, Lazupatoja.
5. Nie znam się na takich zaawansowanych programach.
6. Posiadam
Dziękuję uprzejmie za czas spędzony na czytanie mojej aplikacji, liczę, że pozwolicie mi dołączyć do swych zwartych i ambitnych szeregów!
Pozdrawiam!
Re: Podanie - maul
Jako, że osobniki ma niesamowite uzależnienie do dopalaczy oraz używek zażywanych analnie, jestem skruchy sobie przemówić, że ten o to człowiek, może stać się przykładem dla całej sceny e-sportowej zarówno w Polsce, jak i na świecie.
Oznajmiam więc, że Lamian "murarz" Dubiński, jest moim faworytem i bohaterem który jako jedyny tańczył Ugi Bugi bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
Jestem na TAK
Oznajmiam więc, że Lamian "murarz" Dubiński, jest moim faworytem i bohaterem który jako jedyny tańczył Ugi Bugi bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
Jestem na TAK
rekurwacja jest zamknieta TAK : S bo znamy sie troszke czasu a tak po zo ty m, to
Witam, jestem za tym bardziej że zaczynamy grać CG kLURWA!!!!!!!!
Skądś go znam. Chyba czysty, jestem na tak.
"Jesteście jak sekta, która zbiera utalentowanych graczy" - nie ma to jak mieć o sobie wysokie mniemanie.
Jestem na tak, bo i tak z tego cg nic nie wyjdzie.
Jestem na tak, bo i tak z tego cg nic nie wyjdzie.
Re: Podanie - maul - Przyjęte.
Przyjęty!
Witamy ponownie
Witamy ponownie
- burakishow
Bumpunia.
Jak zawsze na tak, bo jesteśmy starymi ziomami.
JA sie zgodze na NO jesli odpowiesz na pytanie: ?po co klan staremu wilkowi morskiemu? /b