Podanie DareQ** - Odrzucone.
Podanie DareQ** - Odrzucone.
Nick: DareQ**
Czas Gry: Od daty premiery z przerwami
Doświadczenie: YEN Clan
Xfire: dareq5
Posiadam oryginał.
Czas Gry: Od daty premiery z przerwami
Doświadczenie: YEN Clan
Xfire: dareq5
Posiadam oryginał.
Re: Podanie DareQ**
mowiac szczerze nie rozumiem... . smierdzi mi tu troche zasluga macieja, ale to tylko domysly. jak dla mnie mozesz wracac, mimo iz nie polecam bo nudno
Mam nadzieję że chcesz grać bardziej w CODa a nie DOTa.
Dobry joke!
Tak na poważnie, o ile to podanie jest poważne, to za.
@mleczarek
Ty mleko i tak częściej w Fifę chcesz grać niż w CoDa
P.S. Nie wiesz co dobre - DotA.
Tak na poważnie, o ile to podanie jest poważne, to za.
@mleczarek
Ty mleko i tak częściej w Fifę chcesz grać niż w CoDa
P.S. Nie wiesz co dobre - DotA.
Jeśli serio wracasz, to jestem jak najbardziej za.
Nie mam nic wspólnego z tym podaniem piotrze
fakt faktem, Dariusz został poinformowany, że na ładne oczy go nikt nie przyjmie i że jak coś to ma składać podanie ale to było... z pół roku temu może tyle czasu zajeło mu znalezienie odpowiedniego działu na forum
A tak na poważnie to jak faktycznie będziesz się pojawiał na TS i przede wszystkim grał - to nie widzę przeszkód
fakt faktem, Dariusz został poinformowany, że na ładne oczy go nikt nie przyjmie i że jak coś to ma składać podanie ale to było... z pół roku temu może tyle czasu zajeło mu znalezienie odpowiedniego działu na forum
A tak na poważnie to jak faktycznie będziesz się pojawiał na TS i przede wszystkim grał - to nie widzę przeszkód
Tak więc do zobaczenia na TS
p.s. Nie miałem w planach grać w Dote choć jak ostatnio wbiłem na TS to wszyscy obecni w nią grali, chyba że tylko udawali siedząc na kanale Doty
p.s. Nie miałem w planach grać w Dote choć jak ostatnio wbiłem na TS to wszyscy obecni w nią grali, chyba że tylko udawali siedząc na kanale Doty
Qbcia też składasz podanie?