2. Wiek : 17 w grudniu
3. Czas gry w CoD4: ponad 2 lata
4. Doświadczenie: TNR-clan , GameSoul.eu-gaming , i kilka no nam'ów
5. Nick XFire : barteq1234
6. Czy posiadasz oryginalną grę : Tak , key nigdzie nie banowany
 .
 . Dziś wpadnę do was na ts
 .
 . .
 .  .
 . Co nie?
 Co nie? 
 to po pierwsze. po drugie - jesli myslisz o powaznej grze w cod4, chcialbys cos osiagnac, pokazac swoj skill na arenie miedzy narodowej - yen nie jest dla ciebie. prawde mowiac ja osobiscie ten klan uznaje za grono "kumpli" ktorzy poprostu sie bawia w komputer. Co prawda sa pomysly by zagrac cos powaznego, ale to tylko czesc graczy <-> w sumie nic dziwnego, gracze YEN'u to glownie studenci ktorzy razem sie bawia, ale im starsi tym mniej czasu maja dla swojego komputerka
 to po pierwsze. po drugie - jesli myslisz o powaznej grze w cod4, chcialbys cos osiagnac, pokazac swoj skill na arenie miedzy narodowej - yen nie jest dla ciebie. prawde mowiac ja osobiscie ten klan uznaje za grono "kumpli" ktorzy poprostu sie bawia w komputer. Co prawda sa pomysly by zagrac cos powaznego, ale to tylko czesc graczy <-> w sumie nic dziwnego, gracze YEN'u to glownie studenci ktorzy razem sie bawia, ale im starsi tym mniej czasu maja dla swojego komputerka  . no i w koncu ostatnia sprawa, rekrutacja wciaz jest zamknieta, a tez nie wydaje mi sie by ktos narzekal na brak YEN'owcow
. no i w koncu ostatnia sprawa, rekrutacja wciaz jest zamknieta, a tez nie wydaje mi sie by ktos narzekal na brak YEN'owcow 
 A tak na poważnie napisałem to po to aby zarówno on jak i też przyszli interesanci wiedzieli jak to się odbywa.
 A tak na poważnie napisałem to po to aby zarówno on jak i też przyszli interesanci wiedzieli jak to się odbywa. 
To jest najważniejszeburakishow pisze:TS3 + aktywność = profit.

fred mowil ze rekrutacja zamknieta wiec chyba zamknieta :OMaciej89 pisze:A co do zamkniętej rekrutacji to pierwsze słysze?