Siemka.
Od razu napisze ze nie chodzi mi o OFF serwera jaki był , tylko czemu na tym serwerze czyli 1 nie ma włączonego PunkBustera jeśli na wszystkich pozostałych są ?
Problemu nie widzę żeby zainstalować PB , a pozbyło by to kilka problemów z czitami.
Moim zdaniem większość ludzi woli grac na TDM/HC , można z innego wyłączyć a tutaj zainstalować PB , chyba ze były jakieś z nim problemy.
Pozdrawiam.
Czemu OFF ?
Re: Czemu OFF ?
Na #1 PB było stosunkowo niedługo, w związku z awarią i długą przerwą w działaniu serwera postanowiłem nie włączać PB, przynajmniej na początku, żeby podbić trochę statystyki i żeby wszyscy zarejestrowali, że znowu działamy
Jeśli pojawi się więcej głosów za włączeniem PB, to nie ma żadnego problemu, żeby właśnie tak zrobić.
Jeśli pojawi się więcej głosów za włączeniem PB, to nie ma żadnego problemu, żeby właśnie tak zrobić.
Też bym był za tym aby włączyć ponownie PB na tym serwerze. Znacznie poprawiło by to humor tym, którzy grają bez jakichkolwiek wspomagaczy spadłaby wtedy znacząco ilość graczy używających takich programów jak: wh, aimbot, norecoil itd.
też tak sadze , rozwikłało by się mnóstwo problemów dotyczących tego czy ktoś ma skilla czy aima.. ;] mozna by tez zrobić jakies głosowanie podczas gry albo co ;]
jeśli głosowanie to raczej na forum, z ewentualną informacją o nim w grze.
pb całkowicie nie chroni przed cheatami, robią już aima i wh które pomijają pb ;/ ...ja mam zastrzeżenia co do pb, wole żeby go nie było z tego względu iż większa liczba graczy wpada na serwer ;p (wiadome że są wady i zalety takiego rozwiązania, proponuje zrobić jakąś ankietę lub coś w tym stylu)