Piszę podanie po raz drugi i mam nadzieje że tym razem dostanę przynajmniej jakiś okres próbny w klanie abyście mogli mnie
sprawdzić lecz już chyba każdy członek YEN-u widział jak gram czy to było na początku mojej gry na waszem serwerze #1 YEN
czy teraz nacodzień .
Więc tak mam 15 lat nazywam się Kuba mieszkam niedaleko Lublina w Puławach .
NA waszym serwerze gram już dośc długo znajduje się na 44 miejscu w rankingu ogólnym serwera mój score/min stale rośnie aktualnie
wynosi 20,5 ale mam zapisanych kilka dobrych wyników i moge udowodnić ze gram coraz lepiej ( mam jedno zdięcie bo 5 inne skasowały mi się i ich niezapisałem ;//)
MAPA : SCORE/MIN
Meanstreet 2 25,1
Cargoship http://www.iv.pl/images/59715086408428241185.jpg ( tylko ta fotka mi została )
Pipeline 26,3
Bog 24,9
Farm 31,3
Vacant 30,1
To są wyniki z map na jakich grałem ostatnio kiedy miałem dobre fps gdy mam mniejszy fps to jest tak mniejwięcej 21 - 24 / min .
Co do kultury będąc na waszym serwerze nieprzeklołem ani razu i nie raz zdarzało się rano pod nieobecność adminów zwracać uwagę
graczom którzy nieprzestrzegali zasad klutury .
Kampienie zdarza mi sie czaserm chwile postac/posiedzieć w miejscu ale to jak jem przy komputerze obiad , rozmawiam przez telefon,
zadzwoni domofon ale normialnie jak gram to niekampie .
Ts mam urzywałem go podczas gry w TDU ale niedawno sie coś popsuło i mnie słabo słychac cos ;//
Myśle że teraz spełniam już wszystkie wymagania , nieukrywam że zależy mi aby móc do was dołączyc

dacie mi szanse